top of page

Mobiele SportFashion    shop

We stellen graag ons nieuwste project aan jou voor:

De mobiele SportFashion shop


In september 2020 openden we onze Sportfashion by BBJ shop:

Een fysieke shop waar je terecht kan voor allerhande sportkledij voor zowel

Fitness, Crossfit, Yoga, Dans en paaldans, alsook handige sportaccessoires (juwelen, sporttassen, matjes, chalk, polsbandjes,...)!

Het idee om deze te starten ontstond door het feit dat ikzelf als fervent sporter en paaldanser nooit de juiste kledij kon kopen in een sport winkel die voldeed aan mijn noden.

Online shoppen was tot nog toe soms de enige optie , en op dat schermpje ziet alles er zo mooi uit...tot je het thuis krijgt, het past niet , zit niet lekker, het is totaal niet wat je eigenlijk wou, enfin je hebt het waarschijnlijk ook al meegemaakt ….

Een shop waar je echt kan passen, tot je het ideale pakje, sport outfitje, hebt gevonden eventueel met het bijpassende accessoire.  Geen online gedoe. 


MAAR voor sommigen is het moeilijk om langs te komen in de shop te Ruddervoorde (afstand, tijd,...)


Daarom lanceren wij onze mobiele SportFashion shop : wij komen tot bij jouw sportstudio,  zodat jij en jouw leden ter plaatse in een vertrouwde omgeving die perfecte outfit kunnen uitzoeken

Zie jij ons graag langskomen met onze Mobiele SportFashion shop ?

SUPER want: er zijn GEEN kosten aan verbonden !!!
 

Als gaststudio/fitness de Mobiele SportFashion shop laten langskomen is 100 % shoppingfun. Samen met u en uw leden en instructeurs zorgen wij voor een super shoppingdag/avond/weekend. 

 

Wat moet jij doen: 

 

Je nodigt jouw leden uit en kondigt onze komst aan intern en op je sociale media om zo een mooie opkomst te realiseren. 

We komen naar jullie toe op het afgesproken moment en zetten onze Shop op wieltjes bij jou binnen op en geven zo iedereen de kans om te neuzen , te passen , info mee te geven , ...... 

Een meerwaarde voor jouw studio!!


Hopelijk tot binnenkort
Jasmijn & Benny

16.jpg
mobiele boutique flyer.jpg
15.jpg
bottom of page